Inferno Star

Az Inferno Star egy 5 tárcsás és 5 nyerővonalas játék, mely a klasszikus nyerőgépeket idézi meg nekünk szimbólumai segítségével. Azonos szimbólumokat kell gyűjteni a kifizetés eléréséhez, aminek az 5 nyerővonalon kell megvalósulni. Ezeket a vonalakat az információs részen meg is lehet tekinteni, ami teljesen magyar nyelvű, így minden kérdésünkre választ kaphatunk a játékgéppel kapcsolatban.

Inferno Star

Játék menete

A pörgetés előtt érdemes meghatározni a tétet, azt a pénzösszeget, amit egyetlen forgatás során kockáztatunk. Ezt a tárcsák alatti listából tudjuk kiválasztani, a plusz és mínusz gombok segítségével. A felület is magyar nyelvű, láthatjuk az aktuális egyenlegünket, illetve a forgatásra szánt tétet is. A játék indítása a zöld környíllal oldható meg, emellett van az automata mód is, aminél a tárcsák automatikusan forognak az előre megadott ismétlésszám erejéig.

Duplázó funkció

Nyereményt érő kombináció elérése esetén van lehetőség egy klasszikus funkció igénybe vételére is. Ha már a szimbólumok is megidézik a játéktermeket, akkor gondolták miért ne lehetne duplázó. Ez a megszokott módon arról szól, hogy el kell találni milyen színű kártyát ad a véletlengenerátor. Ha nem akarjuk, akkor nem kell vállalni a kockázatot.

Inferno Star Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Inferno Star

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató