Goldilocks

Nagyon sok mackóval találkozhatunk a Goldilocks nyerőgépben, mely egy 5 tárcsás és 25 nyerővonalas játék. A cél, hogy azonos szimbólumokat pörgessünk ki a nyerővonalak valamelyikére, ezt követően a kifizetési táblázat szerint alakul a nyeremény. A játékot izgalmasabbá teszik a speciális szimbólumok, melyek révén több esélyünk lesz a kifizetés eléréséhez!

Goldilocks

Játék menete

A bet lines résznél lehet kiválasztani, hogy mennyi nyerővonalon kívánunk játszani. Maximálisan 25 lehet aktív, de akár egyetlen vonallal is elindíthatjuk a játékot. A tétet a total betnél adhatjuk meg, vagyis jobban mondva választhatjuk ki, egy listából összeget választva. A játék indítása a környíllal történik, mely alatt az automata módos láthatjuk. Ennél előre meghatározott számú kör megy le, a mi aktív részvételünk nélkül.

Wildok és Free Spin

Kétféle wild van a játékban, az egyik extra nyereményszorzót ad, míg a másik az átlagos wildok vonalát képviseli, hiszen minden mást helyettesít, kivéve a Free Spin-t. Ez utóbbi ahogy a neve is mutatja, ingyenes, tehát tét nélküli köröket eredményes, amennyiben legalább hármat kapunk belőle a forgatás végére.

Goldilocks Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Goldilocks

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató