Cash Pump

A Cash Pump egy 20 nyerővonalas játék, melyben négy különböző retro nyerőgép pörög egy játékkör során. A nyerősorok ezeken külön értelmezhetőek, az egyes soraik és a két átlójuk, így jön ki a 20 nyerővonal a négy különböző retro nyerőgépen. Nyilván lehet egyszerre több nyerősor is, de feltétel, hogy minden soron a legnagyobb nyereményt fizetik csak ki.

Cash Pump

Játék menete

A magyar nyelvű felületnek köszönhetően gyorsan megtalálunk mindent beállítást, ami a téthez kapcsolódik. A tárcsák alatti tétsoron választhatunk, illetve a plusz és mínusz gombbal is tudunk módosítani az összegen. A játék indítása a zöld környilas gombbal történik, amit szintén a retro nyerőgépek alatt találhatunk.

Scatter és Free Spins

Négy scatter szimbólum esetén aktiválódik 7 ingyenes játékkör. Ha sikerül begyűjteni 4 scatter szimbólumot az ingyenes körök ideje alatt, akkor a nyeremény további 5 ingyenes kör lesz, és a stakcked wildok nyereményszorzói is növelésre kerülnek. A stacked wild az egész tárcsára beragadó wildot, tehát minden mást helyettesítő jokert jelent.

Cash Pump Szimbólumok


A következő kaszinóknál elérhető a Cash Pump

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató