Evolution

Magyar nyelvű felülettel és súgóval vár Téged az Evolution nyerőgép! Manapság a nyerőgépek kifejezetten hangulatosra sikerülnek, egy tematikára épülnek fel, és ezt követi a hang, és képi világuk is. Az Evolution esetében sincs ez másként, a szimbólumok és úgy általában az egész játék jól adja vissza ezt a tudományos hangulatot.

Evolution

Játék menete

A Tét szintje és az Érme értéke – ezt a két dolgot kell beállítani pörgetés előtt. Összesen 10 szint érhető el, minden szinten plusz 25 érmével, míg az érme maximális értéke 1 dollár lehet. A nyerősorok nem módosíthatóak, viszont meg lehet őket nézni, ha a tárcsák melletti számokra húzzuk a kurzort. A cél, hogy azonos szimbólumokat kapjunk a nyerővonalakra, a baloldali tárcsától kezdődően. A játék indítása a környíllal történik.

Wild és Free Spins

A Wild jelek kizárólag a kettes, hármas, négyes és ötös tárcsán jelennek meg. Egyfajta jokerként működnek, hiszen más szimbólumot helyettesítve, juttatnak minket nyerő kombinációkhoz. Egyedül a Free Spint nem helyettesítik, ami bárhol megjelenhet a tárcsákon, és egyrészt extra szorzót adhat, illetve ingyenes köröket indíthat el.

Evolution Nyerővonalak

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Evolution

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató