Cabaret Royale

Elegáns múltidézésben lehet részünk a Cabaret Royal nyerőgép használata közben. A tárcsákon parfümök, női cipők, vagy épp csillárok tűnnek fel, miközben a játék hangzása is ehhez a témához kapcsolódik, zongora kísérettel. Azonos szimbólumokat kell kiforgatni a 60 nyerővonal valamelyikére, ha ez összejön, akkor a kifizetési táblázat szerint alakul a nyeremény.

Cabaret Royale

Játék menete

Magyar nyelvű a felület és a leírás is, így minden kérdésünkre választ kaphatunk. A játék indítása előtt érdemes a tétet meghatározni, azt az összeget, amit minden egyes forgatásért cserébe levonnak a számlánkról. A nyerősorok száma nem változtatható, mindig 60 aktívval játszunk. A sorokra kerülő téten keresztül tudjuk a tétet meghatározni, a plusz és mínusz gombok segítségével. A tárcsák pörgetése a jobbra mutató nyíllal történik!

Wild és Scatter

A wild szimbólum egy szőke hajú hölgy, aki minden más szimbólumot képes helyettesíteni, így létrehozva nyerő kombinációkat. Egyedül speciális társát nem tudja pótolni, a scattert. Ez utóbbi a kettes, hármas, négyes és ötös, hatos és hetes tárcsán jelenhet meg. A scatter egy nyereményszorzó, ami a kifizetést érő pörgetést szorozza fel!

Cabaret Royale Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Cabaret Royale

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató