Wild Bazaar

A Wild Bazaar egy 26 nyerővonalas játék, melyben azonos szimbólumok gyűjtése a cél, a nyerősorok valamelyikére. A kifizetést érő kombinációknak a baloldali tárcsától kell kezdődniük, és egybefüggőnek kell lenniük. További leírást és a kifizetési táblázatot a játék információs részén találhatjuk, ahol az egyedi szimbólumokról is bővebben írnak!

Wild Bazaar

Játék menete

A nyerővonalak száma nem módosítható, mindig 26 aktív sorral játszunk. Érdemes viszont a tétet beállítani, tehát azt az összeget, amit egyetlen forgatásért cserébe levonnak a számlánkról. Ezt a Szint és az Érme értéke résznél tehetjük meg, a plusz és mínusz gombok használatával. Szintből összesen 10 érhető el, míg az érme értéke centes nagyságrendtől egészen eurós tételig növelhető. A játék indítása a középen található környíllal érhető el!

Wild szimbólum

A játékban azonos szimbólumokat gyűjtünk, annak érdekében, hogy az információs részen található kifizetési táblázatban jelzett összegeket megnyerhessük. Az alap jeleken felül vannak speciálisak is, melyek egyedi játékfunkciókat indítanak el, vagy különleges képességgel rendelkeznek. Ilyen például a wild, ami minden mást helyettesítő jokerként működik.

Wild Bazaar Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Wild Bazaar

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató