Humpty Dumpty

A Humpty Dumpty egy 25 nyerővonalas játék, melyben 5 forgó tárcsán az a cél, hogy a szimbólumokból összefüggő, a baloldali tárcsától kezdődő kombinációt forgassunk ki a vonalak valamelyikére. Ha ez összejön, akkor a kifizetési táblázat szerint alakul a nyeremény!

Humpty Dumpty

Játék menete

A Total betnél láthatjuk azt az összeget, amit egy forgatás során kockáztatunk. Itt lehet beállítani a tétet is, ha a felfelé mutató nyílra kattintunk. Ekkor előre megadott összegek közül lehet választani. A játék indítása a környíllal történik, ami mellett az automata mód található. Ez a nagy tételben játszóknak, vagy épp bónuszt pörgetőknek nagy segítség lehet, hiszen a tárcsák automatikusan elindulnak, a megadott ismétlésszám erejéig.

Speciális szimbólumok

Az alap szimbólumokon felül a játék részét képezik speciálisak is, melyek egyedi funkcióval rendelkeznek és ezért kiemelkednek az alapok közül. Az egyik a wild, ami minden mást helyettesít, kivéve speciális társát, a másik pedig a scatter, ami ingyenes pörgetéseket ad. Ezeknek vannak olyan verzió is, melyek egész tárcsát lefoglalnak.

Humpty Dumpty Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Humpty Dumpty

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató