Bollywood Story

Igazi indiai hangulat fogadja a szerencsét próbáló felhasználókat a Bollywood Story játékgépben, melynél 5 tárcsa forog, 9 nyerősorral. A játék célja, hogy egyforma szimbólumokat forgassunk ki a nyerővonalakra, ami ha sikerül, akkor a kifizetési táblázat szerint alakul a nyeremény. Az alap szimbólumokon felül speciálisak növelik a nyerési lehetőségeinket!

Bollywood Story

Játék menete

A nyerővonalak száma nem változtatható, mindig aktív kilenc sorral játszunk. Az érme értéke és a tét szintje viszont módosítható, ezeket érdemes beállítani a forgatás előtt. Minden nyerősorra egy-egy érmét teszünk fel tétnek, amit a szint növelésével tudunk módosítani. Kettes szinten már két érme lesz a sortét. A tétet nyilván meghatározza az érme értéke is, ezt is a plusz és mínusz gombokkal tudjuk módosítani.

Speciáli szimbólumok

A floating wild minden mást helyettesít, kivéve a wild és scatter jeleket. A főjátékban 2-4 floating wild jelenik meg, véletlenszerűen minden pörgetésben. Három vagy több scatter pedig ingyenes, tehát tét nélküli köröket aktivál. Például ha négy scattert kapunk, akkor 20 ingyenes kör lesz a jutalmunk.

Bollywood Story Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Bollywood Story

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató