Cleopatra

A Cleopatra egy 20 vonalas nyerőgép, ahol 5 tárcsát forgathatunk meg. A cél az, hogy azonos szimbólumokat pörgessünk ki a nyerővonalak valamelyikére. Ezeknek a kombinációknak balról-jobbra haladva kell megjelenniük. Színesitik a játékot továbbá speciális karakterek, melyekkel extra nyeremények érhetőek el.

Cleopatra

Játék menete

A magyar felületen könnyen navigálhatjuk a játékot. A sorok résznél értelemszerűen a forgatás során aktív nyerővonalak számát lehet megadni, míg mellette a sortéttel az egyes vonalakra feltett tétet kell beállítani. Például 2 eurós sortétnél és 20 aktív vonal mellett, a teljes tét, amit egy forgatás során levonnak az egyenlegünkből, 40 euró lesz. A játék indítása a Pörgetés gombbal történik, de ha nem kívánjuk egyesével elindítani a köröket, akkor az Auto Spint használva, automata módot is igénybe lehet venni.

Speciális szimbólumok

A Wild minden mást helyettesít, kivéve speciális társait. Így segít hozzá minket nyerő kombinációkhoz, de önmagában is érhet kifizetést, amennyiben legalább kettő egyformát kapunk belőle az egyik nyerővonalon. A Scatter a hármas, négyes és ötös tárcsán elindítja a Kleopátra bónuszt, emellett pedig a teljes tétet szorozza fel.

Nyerővonalak

Cleopatra Nyerősorok