Football Carnival

A Football Carnival egy 50 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, ahol azonos szimbólumok forgatása a cél, a nyerővonalak valamelyikére. Minél jobb kombinációt sikerül elérni, annál nagyobb lehet a nyeremény! A nyerő szimbólumok mellett speciálisak is a találhatóak a tárcsákon, melyekkel ingyenes pörgetéseket és extra nyereményt szerezhetünk!

football-carnival

Játék menete

Ennél a nyerőgépnél a vonalak száma (Lines) nem változtatható, tehát mindig 50 nyerővonal van. Mellette a Line bet a vonalankénti tétet jelenti, amit a plusz/mínusz gombokkal tudunk módosítani. Ezután nincs más dolgunk, mint a tárcsák pörgését elindítani, a Spinre klikkelve. Lehetőség van automata és turbó játékmódra. Előbbinél meghatározott számú pörgetés történik (10, 25, 50 és 99), utóbbinál az animációkat mellőzve, gyorsítva zajlik a játék. A cél három azonos szimbólum, de némelyik esetén kettő is elegendő.

Kifizetési táblázat

football-carnival-tablazat

Wild és szórás szimbólum

A Wild feliratú labda bármelyik szimbólumot képes helyettesíteni és így nyerő kombinációt kialakítani (kivétel a szórás). Önmagában is nyerő kombináció lehet, például 4 ilyet pörgetve 1000-szeres lesz a szorzó! A szórás ebben a játék a Football Carnival feliratú labda, ami extra nyereményt és ingyenes pörgetéseket eredményez. Ehhez legalább kettőt kell szerezni belőle, bármelyik nyerővonalon.

Nyerővonalak

football-carnival-nyerovonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Football Carnival

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató