Guns N` Roses

A Guns N’ Roses a híres együttes előtt tiszteleg, mind szimbólumaival, mind pedig hangzásvilágával. Különböző számaik között választhatunk is, tehát rajongóknak kötelező kipróbálni! A játék célja, hogy azonos szimbólumokat pörgessünk a nyerővonalak valamelyikére, a bal szélső tárcsától kezdődően. Extra játékmódok bővíthetik a kifizetést, melyek például ingyenes pörgetést adnak.

Guns N Roses

Játék menete

A tét mértékét a Szint és Érme érték segítségével lehet meghatározni. Szintenként 20 érmét (Tét alatti rész) tudunk megjátszani, az érme értéke pedig 1 centtől 2 dollárig módosítható. Összesen 10 szint érhető el. A játék indítása, tehát a tárcsák pörgetése a környíllal történik. Automata játékmód is van, amikor előre meghatározott számú pörgetés megy le, a játékos aktív részvétele nélkül. A Max. tét is egyfajta automata mód, hiszen erre kattintva a játék rögtön elindul a legnagyobb téttel, az aktuális érmeérték mellett.

Bónusz lehetőségek

Az átlagos szimbólumok mellett található egy Wild, ami a Bonuson kívül minden mást helyettesít. Bárhol megjelenhet, kivéve a hármasas tárcsát az Appetite for Destruction Wild funkcióban. A Bonus az egyes, hármas és ötös tárcsán is előjöhet. Véletlenszerűen indítja el a három bónuszfunkció egyikét (Encore Free Spins, Crowd-Pleaser Bonus Game, és érmenyeremények).

Guns N Roses Kifizetés


A következő kaszinóknál elérhető a Guns N` Roses

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató