Wonky Wabbits

A Wonky Wabbits egy 5 tárcsás és 3 soros nyerőgép, kétirányú nyereménnyel és dupla Wild funkcióval. A Wild egy speciális karakter, ami minden mást helyettesít, így létrehozva nyerő kombinációkat. Vidám hangulatvilág és magyar nyelvű felület vár a játékban!

Wonky Wabbits

Játék menete

A nyerővonalak száma nem változtatható, de mindegyik meg lehet nézni, ha a tárcsák melletti számokra húzzuk a kurzort. A Szintet és az Érme értékét be kell állítani. Mivel teljesen magyar nyelvű a felület, ezért könnyedén megtalálhatjuk ezeket. Összesen 10 szint áll rendelkezésre, illetve maximálisan 1 dolláros érmét tudunk megadni. A játék indítása a környíllal történik.

Játékmódok

A játék elindítható az Automata játékkal és a Max. téttel is. Az automata mód, ahogy a neve is mutatja, a játékos részvétele nélküli pörgetést jelenti. Ekkor előre beállítható, hogy mennyi pörgetés menjen le, illetve egyéb dolgok is, mint például milyen nyeremény esetén álljon le az automata mód. A Max. tét aktuális érmeérték mellett, maximális tétszinten indítja el a tárcsákat.

Wonky Wabbits Nyerővonalak

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Wonky Wabbits

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató