Lost Relics

Több extra funkcióval és egyedi szimbólumokkal rendelkezik a Lost Relics nyerőgép, melyben azonos szimbólumok gyűjtése a feladatunk. Az öt tárcsás és öt soros játékgépnek magyar felülete és magyar nyelvű leírása is van, így mindenről részletesen olvashatunk.

Lost Relics

Játék menete

Pörgetés előtt a tét szintjét és az érme értékét lehet beállítani, melyekkel azt a tétet tudjuk módosítani, amit egy forgatás során kockáztatunk. Mindkét opciót a plusz és mínusz gombokkal tudjuk állítani. Az érme értéke egy centtől egészen ötven centig módosítható, míg szinteknél összesen tíz áll rendelkezésünkre. A tét meghatározása után nincs más hátra, mint a játék indítása a középen található környíllal.

Ingyen pörgetés és wild

A fő játékban három scatter szimbólumot kell összegyűjteni, hogy aktiváljuk a 10 ingyenes pörgetést. A scatter bárhol megjelenhet, az egyes, hármas és ötös tárcsán. Az ingyenes kör ugyanazon a tétszinten és érmeértéken játszódik, mint a kör, mely aktiválta. Van extra wild funkció is, mely amikor aktiválódik három további wild szimbólumot ad.

Lost Relics Véletlenszerű funkciók


A következő kaszinóknál elérhető a Lost Relics

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató