Jurassic Island

A világ egyik leghíresebb filmjére hajaz nevével a Jurassic Island, melyben nem meglepő módon dinoszauruszok után kell kutatni! A játék hangulatos képeivel és hanghatásaival jól idézi meg a dinók világát, és mindemellett remek lehetőségeket kínál számunkra a nyerésre!

Jurassic Island

Játék menete

A nyerővonalak száma fix, tehát mindig 25 nyerősorral játszunk. A Line Bet beállítása viszont már a mi feladatunk, amely a nyerősorok számával felszorozva adja meg a pörgetés során feltett tétet. Ha például 10 centes sortétet állítunk be, akkor az egy kör során levont összeg az egyenlegünkből 2.5 dollár lesz. A játék megkezdése a Spinnel történik, de mozgásba hozhatjuk a tárcsákat az Auto Play segítségével is. Ennél az automata módnál előre meghatározott számú pörgetés megy le.

Speciális lehetőségek

A legnagyobb nyereményszorzó, amit elérhetünk, a zöld dinoszaurusszal jöhet össze, amennyiben ötöt kapunk belőle. Ekkor a szorzó 1000 lesz! A Scatter szimbólumnak érdemes szurkolni, hiszen ha legalább hármat kapunk belőle, akkor négy különböző funkciót akitválhat!

Jurassic Island nyerősorok


A következő kaszinóknál elérhető a Jurassic Island

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató