Nirvana

A Nirvana egy 20 nyerővonalas játék, melyben azonos szimbólumokat kell pörgetni a baloldali tárcsától kezdődően. Az alap karakterek mellett, speciális szimbólumok növelhetik a nyereményt és az izgalmakat.

Nirvana

Játék menete

A nyerővonalak száma fix, ezen nem lehet változtatni. A tét megadása viszont már a mi a feladatunk lesz. Minden sorra egy-egy érme kerül, tehát összesen 20 érmével játszunk egy pörgetés során. Az Érme értéket kell módosítani, mellyel kialakul a teljes tét. Ha például 50 centes sortéttel játszunk, akkor egy pörgetés 10 dollár lesz. Lehetőség van a Max betre is kattintani, ekkor a nevéből adódó dolog történik, a játék automatikusan elindul maximális téttel. A környílra klikkelve lehet megpörgetni a tárcsákat, a mellette lévő gomb pedig az automata mód.

Speciális karakterek

Az alap szimbólumok mellett speciálisak is növelik a nyerési esélyeinket. A Wild minden mást helyettesít, tehát egyfajta jokerként funkciónál. Egyedül a Free Spins-t nem képes kiváltani, mely szintén egy egyedi karakter. Ezzel lehet ingyenes köröket szerezni, amennyiben hármat, vagy többet kapunk belőle.

Nirvana Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Nirvana

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató