Dungeon Quest

A Dungeon Quest egy 5 tárcsás játékgép, melynél 29 nyerősorra kell azonos szimbólumokat kiforgatni, a nyeremény eléréséhez. Amennyiben sikerül, akkor az információs részen található kifizetési táblázat szerint alakul a nyeremény. A játékot speciális szimbólumok teszik izgalmasabbá, amik egyedi funkcióval rendelkeznek.

Dungeon Quest

Játék menete

A tét beállítása a Bet részen történik, amihez a plusz és mínusz gombokat használhatjuk. Az itt megadott összeget vonják le a számlánkról egyetlen pörgetés során. A játék indítása a középen található környíllal történik. Mellette az automata és turbó mód található. Utóbbi esetén a tárcsák gyorsabban pörögnek, míg az automata esetén önmagától működik a játék, a meghatározott ismétlés erejéig.

Scatter és Wild

A scatter szimbólum az egyes, hármas és ötös tárcsán található. Ehhez hasonló speciális szimbólum a wild, ami minden mást helyettesítve hoz létre nyerő kombinációkat. Mindig a legmagasabb kifizetéssel járó alakzat része lesz. Ezek mellett még vannak mellékjátékot elindító jelek is, amikről bővebben a súgóban lehet olvasni.

Dungeon Quest Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Dungeon Quest

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató