Cat Queen

A Cat Queen egy 40 vonalas öttárcsás nyerőgép. Mítoszok és varázslatok világa jelenik meg előttünk, a játékgép képi világának és szimbólumainak köszönhetően. Mint minden más nyerőgépnél, itt is azonos szimbólum kipörgetése a cél. Vannak speciális szimbólumok, melyek ingyenes pörgetéseket és extra nyereményeket adnak.

Cat Queen

Játék menete

A Lines alatti plusz/mínusz gombokkal állítjuk be a nyerővonalak számát, mely tehát 1-től 40-ig változtatható. Mellette a Line Bet a nyerővonalakra feltett pénzt jelenti. A Bet Maxra kattintva maximális téttel elindul a játék és fontos megjegyezni, hogy automatikusan, kérdés nélkül! Amennyiben megvagyunk a tét beállításával és nem használtuk a Bet Maxot, akkor a Spinre klikkelve kezdődhet a pörgetés. A nyerő szimbólumokból három egyformára van szükség.

Duplázás és turbó mód

A Duplázás funkció segítségével az utolsó pörgetés nyereményét lehet megduplázni. Az is lehetséges, hogy a nyeremény felét kockáztatjuk csak. Amennyiben nem akarjuk kihasználni ezt, akkor a Begyűjtésre kell kattintani. Felgyorsítható a játék a Turbo Mode segítségével, az animációk és hangok kikapcsolásával.

Kifizetési táblázat

Cat Queen Kifizetés

Wild és szórás szimbólum

A játékban wild szimbólum a Macska Királynő, ami minden más szimbólum helyettesít, kivéve a scatter szimbólumot. Ez az alakzat nyerő szimbólumként is működik, öt azonosat forgatva belőle a tét 1000-szerese érhető el. A szórás egy piramis, amiből három azonosra van szükség, a játék bármely részén. Nem kell tehát nyerővonalon lenniük ahhoz, hogy az ingyenes pörgetéseket és az extra szorzót aktiválják.

Nyerővonalak

Cat Queen Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Cat Queen

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.8 Bet365 kaszinó 30.000 Forint - Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató