Crystal Queen

A Crystal Queen egy lehulló típusú nyerőgép, tehát a játék indítása után fentről esnek le a szimbólumok, a játéktérre, melynek egy része be van fagyva. Ennek a nyereményszorzókhoz van köze, és szerencsés esetben feloldható, egyre magasabb szintekre jutva. Ha legalább három egyformát forgatunk, akkor azok eltűnnek, helyükre pedig újabbak hullanak.

Crystal Queen

Játék menete

A total bet részen a fel és le nyílakkal módosítható az a pénzmennyiség, amit egy kör során kockáztatunk. A total betre kattintva is megadhatjuk a tétet, ekkor előre beállított összegek listája ugrik fel. A játék indítása a tárcsák alatti környíllal történik, ekkor kezdenek lehullani a szimbólumok fentről. Emellett van lehetőség automata játékmódra, és gyorsításra is, melynél gyorsabban zajlik le a zuhanó folyamat.

Speciális szimbólumok

Az átlagos Wild szimbólum minden mást helyettesít, kivéve a speciálisakat, így létrehozva nyerő kombinációkat. Alap esetben a négyes, és ötös oszlopban tűnik fel, míg az ingyenes körök során ez kibővül a többi oszlopra is. Emellett van még egy piros kör is, mely a scatter. Ha ebből hármat sikerül összehozni, az ingyenes, tehát tét nélküli köröket aktiválhat!

Crystal Queen Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Crystal Queen

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató