Mild Rockers

A Mild Rockers 80 nyerővonalas játék, melyben azonos szimbólumok kiforgatása a cél. Ahogy a neve is utal rá, a tárcsákon megjelenő alakzatok a rock zene világát idézik. Teljesen magyar nyelvű felület és információs rész található a játékban, így mindent megtudhatunk a működéséről.

Mild Rockers

Játék menete

A nyerőgép indítása előtt érdemes a tétet beállítani, amit a bal alsó sarokban, a tárcsák alatt lehet megtenni. A zsetonok melletti felfelé nyíllal tudjuk növelni, míg a lefelé mutató nyíllal csökkenteni azt az összeget, amit egy forgatás során kockáztatunk. A játék indítása a zöld háromszöggel történik. Van automata mód, ennél előre beállított számú pörgetés megy le, eközben nem kell tennünk semmit.

Scatter és wild

A scatter szimbólum a játékban egy női száj, ami ingyenes pörgetéseket ad. A tét nélküli körök során is feltűnhet, ekkor további ingyenes köröket aktivál. A női énekes a wild, ez minden szimbólumot helyettesít, kivéve speciális társait. Önmagában is nyerő kombinációt alkothat, ha legalább hármat kiforgatunk belőle valamelyik nyerővonalra.

Mild Rockers Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Mild Rockers

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató