Robin Hood - Shifting Riches

A Robin Hood egy 5 tárcsás nyerőgép, melynél azonos szimbólumok kiforgatása a cél, a fix 20 nyerővonal valamelyikére. A fix azt jelenti, hogy nem módosítható, tehát minden egyes körben 20 vonallal játszunk. Színesítik a kifizetési táblát az extra játékmódok: Shitfing Reels, ingyenes pörgetések, pénzeszsákok és wild szimbólumok.

Robin Hood

Játék menete

A tét beállításához két dolgot kell megadni: Szint és Érme értéke. Összesen 10 szint érhető el, minden egyes szinten plusz egy-egy érmét rakunk fel a sorokra. Az érmeérték maximum 1 dollárig növelhető. Nézzünk egy egyszerű esetet: 4-es szintet adtunk meg, 1 dolláros érmével. Ekkor tehát a teljes tét egy pörgetés során 80 dollár lesz. A játék kezdete a környíllal történik.

Automata játék és Max tét

A játékban található 5 tárcsa automata módon is elindítható. Az Automata játéknál megadhatjuk, hogy mennyi forgatás menjen le a beállított tétszint mellett, illetve olyan extra lehetőségek is vannak, mint például hogy mekkora nyeremény esetén álljon le a tárcsák automatikus forgatása. A Max. tét is elindítja a tárcsákat, de ezzel érdemes vigyázni, mert az éppen aktuális érmeérték mellett, maximális tétszintet aktiválva kezdi meg a játékot.

Nyerővonalak

Robin Hood Nyerővonalak

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Robin Hood - Shifting Riches

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató