Electric SAM

Az Electric SAM egy 5 tárcsás nyerőgép, egyedi funkcióval. Lehetőségünk van fogadási stratégiák szerint játszani, amik szabályozzák a tétet. Ezek többsége vesztes körökre épül, ekkor mindig növelik a tétet, a beállított stratégia szerint. Érdekes újítás, mely egyre több nyerőgépben jelenik meg.

Electric SAM

Játék menete

A tét megadása nagyon egyszerűen történik, csak a Tét feliratra kell kattintani, és ekkor felugrik egy ablak, ahol megadhatjuk az Össztétet. Itt egy felirat jelzi számunkra, hogy 100 érméből áll a tétünk, tehát ha például 2 dolláros össztétet választunk, akkor az érme értéke 2 cent lesz. Amennyiben nem fogadási stratégiát választunk, tehát hagyományosan játszunk, akkor a tét kiválasztása után nincs más hátra, mint a pörgetés, a játék jobb szélén található környíllal.

Speciális szimbólumok

A játékban nincsenek nyerősorok, hanem úgynevezett nyerési módok vannak, melyekből összesen 243 van. Ezeknek a baloldali tárcsától kell kezdődniük, összefüggően. Vannak speciális szimbólumok, melyek extra funkciókat látnak el. Vannak kiterjesztett wildok, szorzó növelők, és berobbanó szimbólumok is.

Electric SAM Fogadási stratégiák


A következő kaszinóknál elérhető a Electric SAM

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató