The Invisible Man

Tudományos világot tár elénk a The Invisible Man nyerőgép, ahol azzal kísérleteznek, hogy láthatatlanságot hozzanak létre! A játék 20 nyerővonalas, melyek száma nem módosítható. Célunk az, hogy ezekre forgassunk ki azonos szimbólumokat, a baloldali tárcsától kezdődően. Tovább növelik az izgalmakat az extra funkciók!

The Invisible Man

Játék menete

A nyerővonalak száma nem módosítható, mindig 20 aktívval játszunk. A tét beállításához két dologgal kell foglalkoznunk: Szint és Érme értéke. Összesen 10 szint érhető el, minden egyes szinten egy-egy érmét teszünk az egyes sorokra. Például a 10-es szinten minden egyes nyerővonalon 10 érménk van, összesen tehát 200 érmével játszunk egy pörgetés során. Az Érme értéke 1 centtől 1 dollárig módosítható a plusz és mínusz gombok segítségével.

Automata játék és Max tét

A játékban található 5 tárcsa automata módon is elindítható. Az Automata játéknál megadhatjuk, hogy mennyi forgatás menjen le a beállított tétszint mellett, illetve olyan extra lehetőségek is vannak, mint például hogy mekkora nyeremény esetén álljon le a tárcsák automatikus forgatása. A Max. tét is elindítja a tárcsákat, de ezzel érdemes vigyázni, mert az éppen aktuális érmeérték mellett, maximális tétszintet aktiválva kezdi meg a játékot.

Nyerővonalak

The Invisible Man Kifizetési táblázat

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a The Invisible Man

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató