Aztec Bonanza

Kalandos és misztikus világba jutunk el az Aztec Bonanza játékgéppel, ahol 384 nyerővonalra kell azonos szimbólumokat kiforgatnunk, a kifizetés eléréséhez. Nem forognak a tárcsák, hanem lehullanak a jelek, melyekből van sok fajta, többségük a francia kártyát idézi. A nyeremények az egymás melletti szimbólumok szerint alakulnak, ha balról jobbra haladva összefüggő kombinációt alkotnak.

Aztec Bonanza

Játék menete

Az a legjobb, ha a tét beállításával kezdjük, ezt a tárcsák alatti jobb sarokban tehetjük meg. A plusz és mínusz gombok segítségével határozhatjuk meg azt az összeget, amit egyetlen forgatás során kockáztatunk. Egy kis ablak ugrik fel, itt megadhatjuk a Tétet, az Émeértéket és a Teljes tétet. A játék indítása a környíllal történik!

Speciális szimbólum

Az alap formákon felül van egy Mystery szimbólum. Ez akkor jelenik meg, amikor a tárcsa bal felső sarka feloldódik, valamint véletlenszerűen az ingyenes pörgetési játékmódban. Ha eltalálja, a pörgetés végén a képernyőn lévő összes Mystery szimbólum véletlenszerűen ugyanazzá a fizető szimbólummá alakul át.

Aztec Bonanza Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Aztec Bonanza

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató