Mega Masks

A nyerőgép egy 5 tárcsás játékgép, ahol a játékmezőn 5 sorban tűnnek fel szimbólumok. Ezekből kell azonosakat kiforgatni a nyerővonalakra ahhoz, hogy kifizetést érjünk el. A maszkok világa rejtelmes a való életben is, nem tudhatjuk ki van a maszk alatt, és ez a hangulat árad ebből a nyerőgépből is.

Mega Masks

Játék menete

A pörgetés előtt, ha tudatosan akarunk játszani, érdemes a tétet meghatározni. Ezt a tét részen tudjuk megtenni, a plusz és mínusz gombok segítségével. Pörgethetünk centes nagyságrendért, vagy akár eurós tételben is játszhatunk. A játék indítása a középső kék körjellel történik, ezután indul a tárcsák forgása.

Speciális szimbólum

Az alap szimbólumok esetén az egyformák gyűjtése a célunk, ahhoz hogy nyereményt érhessünk el. Ezeken az alakzatokon felül van egy speciális is, amit wildnak neveznek. Onnan lehet felismerni, hogy egy Wild felirat van rajta. Ez minden más szimbólumot képes helyettesíteni, így létrehozva nyerő kombinációkat. Önmagában is képes nyerősort alakítani, ehhez legalább háromra van belőle szükség.

Mega Masks Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Mega Masks

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató