Catwalk

A Catwalk egy 100 nyerősoros játék, 5 forgó tárcsával. A szimbólumok egyedi macskavilágot tárnak elénk, ahol a cicák úri hölgyeknek öltözve jelennek meg. Ha ezen a sokkoló látványon túljutunk, akkor egy izgalmas nyerőgép tárul elénk, extra funkciókkal, melyek növelhetik a nyereményt!

Catwalk

Játék menete

A nyerősorok száma nem módosítható, mindig fixen 100 aktív van. Az egy kör során feltett tét a Total Bet, míg a Line Bet a sorokra feltett pénzt jelenti. Ez utóbbit tudjuk módosítani, a plusz és mínusz gombok segítségével. Egészen minimális összegtől akár 25 centig is növelhető. Ez szorzódik fel százzal, és így kapjuk meg a teljes tétet. Például 10 centes sortétnél a teljes összeg, amit egy kör során kockáztatunk, 10 dollár lesz. A játék megkezdése a Play-re kattintva történik.

Bonus Scatter és Wild

A Bonus Scatter a hármas, négyes és ötös tárcsán bárhol előkerülhet. Ha legalább hármat kapunk belőle, akkor az adott körben feltett tét felszorzódik. A Wildok helyettesítenek mindent, így létrehozva nyerő kombinációkat. Ha kettőt kapunk belőlük, akkor teljes tárcsára kiterjednek.

Catwalk Kiegészítők


A következő kaszinóknál elérhető a Catwalk

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató