Wu Long

A Wu Long egy 25 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, ahol azonos szimbólumok kiforgatása a cél, a nyerővonalak valamelyikére. Emellett a speciálisak segítségével extra nyeremények érhetőek el. Érdemes egy próbát tenni vele, hiszen szerencsés esetben a feltett tét 2500-szorosát is meg lehet nyerni!

Wu Long

Játék menete

A Lines alatti plusz és mínusz gombokkal kell beállítani azt, hogy hány nyerővonalat aktiválunk a pörgetéshez. Mivel 25 vonalas a játék, ezért 1-től 25-ig módosítható. Mellette a Line bet a sortétre vonatkozik, tehát az egyes vonalakra feltett összeget jelenti. Például 10 centes sortétet állítunk be 25 vonalra, ekkor a teljes tét 2.5 dollár lesz. A Bet Max az összes vonalat kiválasztja és a játékot automatikusan el is indítja. Automata játékmód is elérhető, az Auto Play segítségével, ahol 10, 25, 50 és 99 pörgetésre van lehetőség.

Pörgetés

Amennyiben nem a Bet Maxot és Auto Play-t választottuk, akkor a Spinnel indítható a tárcsák pörgetése. Ez alatt egy Turbo Mode feliratot láthatunk, mellyel az animációkat deaktiválhatjuk, a gyorsabb forgatás érdekében. Azonos szimbólumok kipörgetése a cél a nyerővonalakra. Vannak speciális szimbólumok, melyekről az Info részen olvashatunk bővebben.

Kifizetési táblázat

Wu Long Kifizetés

Nyerővonalak

Wu Long Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Wu Long

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató