The Wild Chase

Autós üldözés, merész férfi tekintetek, és gyönyörű nők, ezt hozza el nekünk szimbólumaival a Wild Chase nyerőgép, melynél 25 nyerővonalra kell azonosakat kiforgatni a nyeremény eléréséhez. Az 5 tárcsán 3 sorban jelennek meg szimbólumok, melyek nyereményszorzóit a kifizetési táblázatban lehet megnézni.

The Wild Chase

Játék menete

A Total betnél tudjuk beállítani azt a pénzösszeget, amit egy játékkör során kockáztatunk. A fel és lefelé mutató nyilakkal tudjuk meghatározni a nagyságát, vagy az összegre kattintva, egy listából is választhatunk tétet. A játék indítása a környíllal történik, ami mellett találhatunk egy Turbo módot, és Automata módot is. Előbbi felgyorsítja a szimbólumok leesését, utóbbinál előre meghatározott számú játékkör megy le.

Free Spins Bonus

A Bonus felirat a scatter ebben a játékban, melyből hármat ha kapunk a forgatás végén, akkor 10 ingyenes, tehát tét nélküli kör lesz a nyereményünk. Emellett van még egy wild is, ami minden mást helyettesítve hoz létre nyerő kombinációkat. Egyedül speciális társát, a scattert nem tudja pótolni.

The Wild Chase Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a The Wild Chase

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató