Wild Rockets

A Wild Rockets többsoros nyerőgép nem kevesebb, mint 720 kombinációval vár benneteket! Az 5 kerék egy geometrikus forma, ahol a kerekek 3, 4, 5, 4, 3 szimbólumot tartalmaznak, balról jobbra haladva. A még nagyobb nyereményeket a Free Spins és a Wild biztosítja, amelyek speciális funkciójukat érvényesítve juttatnak hozzá plusz kifizetésekhez!

Wild Rockets

Játék menete

Nyerővonalak nincsenek, és a 720 kombináció sem módosítható! Be kell viszont állítani a tétet, a Szint és az Érme érték segítségével. A szint 1-től egészen 4-ig módosítható, míg az érmeérték maximális értéke 1 dollár lehet. 50 érmét teszünk fel szintenként. Az automata játékmódnál az aktív részvételünk nélkül forognak a tárcsák, az előre beállított paraméterek szerint. Elindítja a tárcsákat még a Max tét is, amely aktuális érmeérték mellett, maximális tétszintet állít be.

Wild Rockets Játéksorok

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Wild Rockets

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató