Copy Cats

A Copy Cats egy 25 nyerővonalas 5 tárcsás játékgép, melynek szimbólumain macskák jelennek meg. Remek grafikája, és könnyen kezelhető felülete van a nyerőgépnek, mindemellett magyar nyelvű felület és súgó fogad minket! A játék célja az, hogy összefüggő, egyforma szimbólumokat forgassunk ki, a nyerővonalakra, a baloldali tárcsától kezdődően!

Copy Cats

Játék menete

A pörgetés előtt be kell állítani az érme értékét, és a tét szintjét is. Mindezek után a játékot a középső környíllal lehet megkezdeni. Emellett van egy automata játék és max tétet lehetőség is. Előbbi esetén előre beállított számú kör megy le, a mi aktív részvételünk nélkül. Max tétes játékot választva a tét szintje a legmagasabb, tehát tízes szintre ugrik.

Speciális szimbólumok

A Wild egy arany színű macska képében jelenik meg, és minden mást helyettesít. Kizárólag az egyes, hármas, és ötös tárcsán jelenik meg, és ha hármat kapunk belőle, akkor tíz ingyenes kör kezdődik. Ezek tét nélküli körök, mely során elért nyeremények kifizetésre kerülnek. A játék részletesebb leírását az infó részen találjuk.

Copy Cats Kifizetési Táblázat