Barber Shop

Egy remek hangulatú fodrászüzlet jelenik meg előttünk a Barbershop nevű nyerőgépben, melyben 40 rögzített soron érhetünk el kifizetést. A szimbólumok a témához igazodva ollók, fésűk és fazonírozott emberek. A nyerősorokat az információs részen meg lehet nézni, célunk, hogy azonosakat forgassunk ki ezekre, a baloldali oszloptól kezdődően.

Barber Shop

Játék menete

Az egyes zsetonra kattintva állíthatjuk be, hogy mekkora összeget kívánunk kockáztatni a forgatás során. A tét beállításánál előre meghatározott összegek közül lehet választani, ami lehet akár centes nagyságrendű is. Mivel a sorok rögzítettek, így azok számának módosítására nincs lehetőség. A játék indítása a környíllal történik, de van lehetőség automata mód igénybe vételére is.

Speciális szimbólumok

A 10 ingyenes pörgetés elindításához 5 vagy több bonus szimbólum kell. Minden további bonus 2 ingyenes kört ad, egészen 30-ig. Elérhető az Inwinity Spin is, mely akkor aktiválódik, ha az összes ingyenes pörgetés lement a bónusz játékban. Ha az Inwinity Spin aktív, a játék addig pörög, amíg nyer.

Barber Shop Kifizetési Táblázat