Go Bananas!

A Go Bananas nyerőgéppel 20 vonalon lehet játszani különböző tétszinteken. Az 5 tárcsás játékban a cél, hogy azonos szimbólumokat forgassunk ki a vonalak valamelyikére. Növelik az izgalmakat és az elérhető nyereményt a játékban található extra funkciók, mint például a wild szimbólum, ami minden mást helyettesít.

Go Bananas!

Játék menete

A nyerővonalak száma fix, mindig 20 aktív. Ezeket meg lehet nézni az info részen is, de a tárcsák melletti kis zöld rombuszokra húzva a kurzort is látszanak. A Szintet és az Érme értékét viszont már nekünk kell megadni. Minden szinten egy-egy érmét teszünk fel az egyes sorokra. Például 4-es szinten 25 centes érmével játszunk, így az összes tét, amit felrakunk a forgatás során 20 dollár lesz. A játék indítása a környíllal történik.

Automata játék és Max tét

A játékban található 5 tárcsa automata módon is elindítható. Az Automata játéknál megadhatjuk, hogy mennyi forgatás menjen le a beállított tétszint mellett, illetve olyan extra lehetőségek is vannak, mint például hogy mekkora nyeremény esetén álljon le a tárcsák automatikus forgatása. A Max. tét is elindítja a tárcsákat, de ezzel érdemes vigyázni, mert az éppen aktuális érmeérték mellett, maximális tétszintet aktiválva kezdi meg a játékot.

Go Bananas! Nyerővonalak

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Go Bananas!

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató