Neon Staxx

A Neon Staxx egy 5 tárcsás és 40 nyerővonalas nyerőgép. Mint a többi nyerőgépnél, itt is azonos szimbólumokat kell kiforgatni a nyerővonalak valamelyikére, a baloldali tárcsától kezdődően. Az alap szimbólumokon kívül extra alakzatok teszik érdekesebbé a játékot, melyekkel további nyereményekhez juthatunk.

neon-staxx

Játék menete

Pörgetés előtt meg kell határozni az Érme értékét, és a Szintet. A nyerővonalak száma rögzített, tehát mindig 40 aktívval játszhatunk. Összesen 10 szint van, melyekre 20-20 érmét lehet feltenni. Ha például 2-es szinten 1 dollárt állítunk be, akkor a tét 40 dollár lesz. A környíllal lehet elindítani a játékot, a tárcsák pörgését. Elérhető Automata mód, illetve Max. tétes játék is. Utóbbira kattintva az aktuális érmeérték mellett, maximális téttel rögtön elindul.

Extra funkciók

Az alap kifizetések eléréséhez azonos szimbólumokat kell kipörgetni. Ezek mellett három extra nyerési lehetőséget kell megemlíteni: SuperStaxx funkció, Wild és Free Spins. A Wild felirat minden mást helyettesít, kivéve a Scattert, amely a Free Spins, tehát az ingyenes pörgetéseket aktiválja.

Nyerővonalak

neon-staxx-vonalak

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Neon Staxx

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató