Boost It

Klasszikus amerikai hangulat árad a Boost It nyerőgépből, melynél 243 féle módon nyerhetünk. Ehhez azonos szimbólumokra lesz szükség, miközben szól a jazz zene! Az alapformákon felül vannak speciálisak is, ezek egyedi tulajdonsággal bírnak, amikkel növelik a nyeremény mértékét és esélyét!

Boost It

Játék menete

A tét beállítását a Bet részen tehetjük meg, a plusz és mínusz gombok segítségével. Centes nagyságrendtől egészen a száz eurós tételig növelhetjük azt az összeget, amit egy forgatás során kockáztatni szeretnénk. A játék indítása a középső környíllal történik, ami mellett megtalálhatjuk az automata módot is. Ez a nagy mennyiségben játszók számára könnyítés, hiszen az előre megadott számú pörgetésig önmagától működik a játék.

Wild szimbólum

Az online nyerőgépek egyik megszokott speciális szimbóluma a wild, ami minden mást helyettesítő jokerként működik. Ha például három egyforma szimbólum után következik a nyerősoron, akkor négy tagúra bővíti a kifizetést érő kombinációt. Ebben a játékban kétféle wild is van, az egyik egyszeri szimbólum, míg a másik teljes tárcsát lefedő nagyságú.

Boost It Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Boost It

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató