Tennis Stars

A Tennis Stars egy 40 vonalas nyerőgép, mely az 5 tárcsán található szimbólumokkal a tenisz világát tárja elénk. Láthatunk ütőket, cipőket vagy épp teniszlabdákat, melyekből egyformákat kell kipörgetni a nyerővonalakra. Minden nyerő kombinációt megtekinthetünk a kifizetési táblázatban, amely azt mutatja meg, hogy a sortétet, mekkora szorzóval többszörözik kifizetésnél. A speciális alakzatok ingyenes pörgetéseket és extra nyereményeket jelentenek!

Tennis Stars

Játék menete

Az Infó gomb felett az érme érték lehet kiválasztani (1, 2, 5 és 10 cent). Ebből az érméből összesen tíz darabot lehet feltenni egy-egy sorra. Mennyiségét a Bet per line segítségével lehet növelni, ami a sortét lesz. El kell dönteni továbbá, hogy mennyi nyerővonalat aktiválunk. Ezt a Lines gombra kattintva tehetjük meg. A Bet Max az összes vonalat kiválasztja, és az aktuális sortét mellett, automatikusan elindítja a tárcsákat. Lehetőség van automata játékmódra is, ekkor nélkülünk történik a forgatás. Az Auto Start feletti plusz/mínusszal kell ezt beállítani.

Pörgetés és duplázás

Amennyiben a tétet beállítottuk és nem a Bet Maxot használtuk, akkor a Spinnel indul a játék. Azonos szimbólumok kipörgetése a cél, melyek között speciálisakat is találunk. A Wild helyettesíti a többit, a Scatter ingyenes játékokhoz juttat. Nyertes sor pörgetése után a Gamble aktiválódik. Ekkor a megszerzett nyereményt tehetjük kockára. Ha nem kívánunk élni a lehetőséggel, a Collectre klikkeljünk.

Kifizetési táblázat

Tennis Stars Kifizetés

Nyerővonalak

Tennis Stars Nyerővonal


A következő kaszinóknál elérhető a Tennis Stars

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató