Sacred Stones

Egyedi mítosz tárul elénk a Sacred Stones nyerőgépben, amelynél egyforma szimbólumok kiforgatása a cél. Összesen 20 nyerővonalra lehet a kifizetést érő kombinációkat kapni. Az alap jeleken felül vannak speciálisak is, melyek különleges tulajdonságok révén növelhetik a nyeremény esélyét és nagyságát is!

Sacred Stones

Játék menete

A nyerővonalak száma nem módosíthat, mindig aktív mind a 20 vonal. Pörgetés előtt azonban érdemes megadni a tét nagyságát, amit a játékkör elején levonnak a számlánkról. Ezt az összeges a sortét módosításával tehetjük meg, a plusz és mínusz gombok segítségével. Az itt megadott érték 20-szorosa lesz a teljes tétünk, hiszen a Line Bet arra vonatkozik, hogy egyetlen nyerősorra mekkora pénzt teszünk fel. A játék a tárcsák alatti környíllal indítható el!

Speciális szimbólum

A wild szimbólum minden mást helyettesítve alkothat nyerő kombinációt. Csak a kettes, hármas és négyes tárcsán tűnhet fel. A nyerő pörgetéseknek két okból is örülhetünk, egyrészt mert kifizetést értünk el, másrészt a játék speciális lehetősége is ehhez kapcsolódik. Ha zsinórban 5 nyertes körön vagyunk túl, akkor ingyenes pörgetésekhez juthatunk.

Sacred Stones Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Sacred Stones

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató