Epic Joker

A klasszikus játéktermi gépek hangulatát idézi az Epic Joker, melyben a tárcsákon gyümölcs szimbólumok jelennek meg. Ezekből egyformákat gyűjteni a pörgetés végén, hogy nyereményt érhessünk el. Nem túl bonyolult nyerőgép, de a retro érzés miatt egy próbát megér!

Epic Joker

Játék menete

A tét beállítása a Bet részen történik, a plusz és mínusz gombok segítségével. Ezt a pénzösszeget fogják levonni a számlánkról, egyetlen pörgetésért cserébe. Van lehetőség turbó módot aktiválni, ekkor a tárcsák gyorsabban fejezik be a pörgést. Automata mód is elérhető, ami a nagy tételben játszóknak segítség, hiszen előre meghatározott számú pörgetés megy le anélkül, hogy minden egyes játékkört el kellene indítanunk.

Re-spin és super mód

Ha a pörgetés végén az egyik tárcsán csak joker fejek lesznek, tehát mind a három sorban, akkor ingyenes újrapörgetést nyerünk. Van egy másik speciális lehetőség is a játékban, ez a super mode. Aktiválásához arra van szükség, hogy mind a 9 pozícióban, tehát a teljes játéktéren, ugyanazok a szimbólumok legyenek. Ha ez megtörténik, akkor 5 ingyenes pörgetéshez jutunk.

Epic Joker Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Epic Joker

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató