Klasszikus nyerőgépek

A klasszikus nyerőgépek a régi klasszikus gépek hangulatát idézik, mind külsejükben, mind abban, hogy általában 3 tárcsát forgathatunk, melyeken gyümölcs szimbólumok vannak. A tét beállítása után a Pörgetés (Spin) gombra történő kattintással a tárcsák elkezdenek forogni, majd rövid időn belül meg is állnak. Akkor nyerhetünk, ha három azonos szimbólumot forgatunk ki a középső vízszintes sorba, amit nyerővonalnak neveznek.

Manapság elég ritka az olyan gép, mely csak egyetlen nyerővonalat tartalmaz. A klasszikus kategóriába sorolt játékoknál is többnyire öt nyerővonal van (ez látható is a képen: alsó, középső, felső sor és a két átló), melyeket a tét növelésével választhatunk ki. A gépek felső részén találunk kifizetési táblát, mely azt mutatja meg, hogy az egyes vonalakra feltett érme hányszorosát nyerhetjük meg azonos szimbólumok esetén.

Klasszikus nyerőgép

Fontos megjegyezni, hogy az egyes vonalakhoz kiválasztott érmét (10 centes, 20 centes stb.) szorozzák kifizetéskor és nem a teljes feltett tétet. Ez utóbbi az aktuális játékban feltett összes pénzünket jelenti. Példa: az öt nyerővonalon vonalanként 10 centtel játszunk (feltett tétünk tehát 50 cent), és a pörgetés után az egyik átló és a felső sor tartalmaz három-három citromot, mely 20-szoros pénzt fizet. Ebben az esetben két vonalunk nyert, tehát kétszer nyerjük meg a 10 cent húszszorosát, azaz 4 euró lesz a nyereményünk.