Mystery Joker

A Mystery Joker egy 5 vonalas és 3 tárcsás nyerőgép, melyben az alap kifizetéseken felül ingyenes pörgetéseket és titokzatos nyereményt is el lehet érni. A játék célja egyébként az, mint minden más nyerőgépnek, tehát a vonalak valamelyikére kell azonos szimbólumokat kipörgetni! Játékra fel!

Mystery Joker

Játék menete

A játék kezdetén a tétet kell meghatározni, az alsó sorban. Itt találunk különböző értékeket, amelyek közül kell választani. A nyerővonalak nem módosíthatóak, tehát mindig öt nyerővonalat játszunk meg. Nem sortétet választunk az alsó sorban, hanem teljes tétet. Ez azért fontos, mert a kifizetések a sortétre vonatkoznak, tehát ennek a tétnek az ötödére. A Játék gombra kattintva kezdődhet a pörgetés.

Automata játék és egyebek

Nem az átlagos automata módot láthatjuk ennél a játéknál. 10, 20, 30, 40 és 50 pörgetést indíthatunk és beállíthatjuk azt is, hogy mikor és hogyan álljon le az automatikus mód. A joker sapka a játék speciális szimbóluma. Ezzel lehet ingyenes pörgetéseket szerezni, amennyiben három egyformát forgatunk belőle a nyerővonalak egyikére. Az ingyenes játékok alatt pedig titokzatos nyereményt is elérhetünk.

Kifizetési táblázat

Mystery Joker Kifizetési Táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Mystery Joker

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.3 Unibet kaszinó 60 000 Ft bónusz + 60 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató