Joker 8000

A Joker 8000 egy 5 vonalas és 3 tárcsás nyerőgép, ami kinézetében a klasszikus gépek és játéktermek, illetve kaszinók hangulatát idézi meg nekünk. Azonos szimbólumok kiforgatása a cél, a nyerővonalak valamelyikére. A kifizetési táblázatot a gép felső részén láthatjuk, és gyorsan feltűnhet, hogy szerencsés esetben a nyeremény 8000-szerese is lehet a feltett tétnek!

Joker 8000

Játék menete

A Change Winlines, mint ahogy a neve is mutatja, abban lesz segítségünkre, hogy a nyerővonalak számát módosítsuk, 1-től 5-ig. Ezek után a tét beállítása következhet. A Start melletti plusz és mínusszal az érme értékét lehet állítani. Egy nyerővonalnál 2 érmét küldünk játékba, kettőnél 4-et és így tovább. Ezek után nincs más hátra, a Startra klikkelve indulhat a tárcsák pörgetése.

Duplázás

A gép felső részén vannak a nyerő kombinációk, például mikor három citromot kapunk egy nyerővonalon, akkor a sortét 30-szorozást nyerhetjük meg. A legnagyobb, 8000-szeres szorzót csak akkor érhetjük el, ha mind az öt vonal aktív. Mindig, amikor nyerő kombinációt forgatunk, akkor lehetőségünkben áll duplázni a nyereményt. A Joker 8000 felirat felett felváltva villog a pikk és káró lap. Ha a felvillanás pillanatában nyomjuk meg a hozzájuk tartozó gombot, akkor duplázunk!


A következő kaszinóknál elérhető a Joker 8000

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.3 Unibet kaszinó 60 000 Ft bónusz + 60 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató