Jackpot 10000

A Jackpot 10000 egy igazi klasszikus nyerőgép, mely külsejében is a retro vonalat képviseli. Összesen 3 tárcsája van és 5 nyerővonala, melyeken akár 10 ezerszeres pénzt is nyerhetünk! Mint ahogy azt a klasszikus gépeknél megszokhattuk, itt is rendelkezésünkre áll a duplázás, aminél a megszerzett nyereményt tehetjük kockára!

Jackpot 10000

Játék menete

Minden nyerőgépes játékot a pénzérme meghatározásával érdemes kezdeni. Ezt az érmeérték sor feletti nyilakkal tehetjük meg. Ezek után a játékba küldött érmék száma következik, amivel az öt nyerővonalat aktiválhatjuk. Max tétet választva a játék a lehető legtöbb érmével történik és nagyon fontos, hogy automatikusan elindul, az éppen aktuális érmeérték mellett. Amennyiben nem ezt választottuk, akkor a Pörgetéssel kezdődhet a játék.

Duplázás

Azonos szimbólumokat kell az öt nyerővonal (alsó, felső, középső és átlók) egyikére kipörgetni a nyereményhez. A nyereménytáblázatot a gép felső részén láthatjuk. A nyeremény összege a Nyeremény sornál fog megjelenni és ilyenkor lehetőségünk van a duplázásra. A gép jobb szélén lévő tárcsa alatti jokerfej és csengő közül kell választani. Jó tippnél duplázódik a pénz, rossz tippnél viszont elvész.


A következő kaszinóknál elérhető a Jackpot 10000

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.3 Unibet kaszinó 60 000 Ft bónusz + 60 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató