Alchemist`s Lab

Az Alchemist’s Lab egy klasszikus egysoros nyerőgép, melynél nem csak a három azonos szimbólum esetén jár nyeremény. A legalsó nyerőosztályhoz, tehát a duplázáshoz, elegendő egy pénzérme szimbólum is. Szerencsés esetben pedig a tét 10000-szerese is megnyerhető!

Alchemist’s Lab

Játék menete

Ritka az olyan játék, ahol a tét beállításával sokat nem kell bajlódni, az Alchemist’s Lab ilyen. A játék fixen, egy dolláros alaptéttel történik, viszont a három nyerőosztályon ennek többszörözésével tudunk előre haladni. Az Egy fogadás az első kifizetési oszlophoz tartozik, ekkor 1 dollár a tét. Két fogadás esetén két dollárral játszunk és a második kifizetési oszlop alapján juthatunk nyereményhez. A Max. fogadásra kattintva pedig 3 dollárt kockáztatunk, a harmadik oszlopban látható szorzókért.

Bónuszkör

A kifizetési táblában nem láthatjuk a könyv szimbólumot, de a tárcsákon már igen. Három könyvet kiforgatva egy bónuszkörbe lehet jutni, ahol a feladat nem más, mint az aranykészítés. A színes folyadékot tartalmazó palackok közül kell választani hármat, melyek az üstbe kerülnek. Néhány másodperccel később arany folyik belőle és megtudhatjuk, mennyi is a nyeremény!

Alchemist's Lab Bónuszkör