Felhasználási feltételek

A KASZINOK.ORG (weboldal) portál látogatásával elfogadod az alábbi felhasználási feltételeket. Olvasd át figyelmesen. Amennyiben az alábbi feltételekkel nem értesz egyet, akkor a weboldal látogatásának beszüntetéséhez, vagy az esetleges tagságod megszüntetétéséhez folyamodhatsz.

A KASZINOK.ORG egy magyar nyelvű kaszinó portál, mely segítséget nyújt azok számára akik szeretnék kipróbálni az internetes kaszinózást. A KASZINOK.ORG egy információs weboldal, nem kaszinóterem!

A weboldal elérése

A weboldal, bele értve a rajta található információkat/szolgáltatásokat, elérése teljesen ingyenes, s ezt bárki megteheti amennyiben betöltötte a 18. életévét.

A weboldalon található információk tájékoztató jellegűek, úgy a szerkesztők, mint a regisztrált felhasználók által írottak, s a weboldal nem vonható felelőségre a publikált tartalommért semmilyen körülmények közt. A saját felelőséged, hogy a weboldalon talált információkat figyelembe veszed, vagy sem. A tetteidért vállalod az esetleges következményeket.

Az online szerencsejáték bizonyos országokban illegális tevékenységnek számít (pl. Egyesült Államok), így a te felelősséged megállapítani, hogy a KASZINOK.ORG látogatása nem ütközik-e a vonatkozó jogszabályokba, és nem illegális-e az adott országban.

A weboldal használata (hozzászólások, kommentek)

Amennyiben aktívak szeretnétek lenni a weboldalon (pl. fórumos hozzászólások, cikk kommentálása stb.) regisztrációra van szükségetek. Egy személy csak egyetlen egy regisztrációval rendelkezhet (zároljuk azon felhasználók számláit akik ezt nem tartják figyelembe).

Fenntartjuk a jogot arra, hogy a sértő, vulgáris szavakat tartalmazó bejegyzéseket szerkesszük/töröljük, s ezek szerzőjét akár kizárással is büntessük.

Szigorúan tilos weblapod, vagy bármilyen termék, szolgáltatás reklámozása.

Tilos olyan tartalmak feltöltése mely sérti egy harmadik fél szerzői, vagy intellektuális tulajdonának jogát.

Minden egyes publikált bejegyzésedért vállalod a felelőséged.

Tulajdonjogok

A KASZINOK.ORG-on publikált tartalom, beleértve a fórumos hozzászólásokat, kommenteket melyet a felhasználóink generálnak a KASZINOK.ORG tulajdona. A weboldal tartalmának másolása csak a KASZINOK.ORG előzetesen írott endelyével lehetséges.

Korlátlan jogokkal ruházod fel a KASZINOK.ORG-ot az általad feltöltött tartalom terjesztésére, publikálására, szerkesztésére, törlésére, s kijelented, hogy ezen tartalmak után sem te, sem harmadik fél nem élhet kártérítési igénnyel.

Felhasználási feltételek módosítása

A KASZINOK.ORG fenntartja a jogot, hogy a felhasználási feltételeket bármikor megváltoztassa, előzetes bejelentés nélkül, s a látogató/felhasználó kötelessége, hogy e feltételekről tájékozodjon. A weboldal látogatásával egyet értesz a fenti feltételekkel.