Jackpot 6000

A Jackpot 6000 elvisz minket a klasszikus nyerőgépek világába, gyümölcsök és joker fejek révén. Természetesen nem maradhat ki a folyamatosan villogó fényreklám sem. Ahogy azt régen a játéktermekben vagy épp kaszinókban, kocsmákban megszokhattuk már, nyerő kombináció esetén lehetséges a duplázás! Ha egy kis retróra vágyunk, érdemes kipróbálni!

Jackpot 6000

Játék menete

A tét meghatározása is a klasszikus gépeket idézi, hiszen első lépésben a pénzérmék közül kell választani. Ezután a Tét gombot kell használni, amivel a nyerővonalak száma módosítható, egytől egészen ötig. Utóbbinál a teljes tét az érmeérték tízszerese lesz. Mindezek után nincs más hátra, mint játszani a Forgattal. Amennyiben nem kívánunk ennyit bajlódni a tétekkel, akkor a Max tétre kattintva, aktuális érmeérték mellett, öt nyerővonallal automatikusan elindul a játék.

Duplázás

A játék célja, hogy azonos szimbólumokat pörgessünk ki a nyerővonalakra. Amikor ez megtörténik, akkor lehetőségünk van arra, hogy az elért nyereményt kikérjük a Kifizetésre klikkelve, de akár meg is duplázhatjuk! Ha így döntünk, egyszerű dolgunk lesz: a villogó fej és falevél közül kell választani. A tárcsák mellett ehhez tartozó, folyamatosan felvillanó fej és falevél alakzatok vannak, ha az éppen fényessé válót eltaláljuk, a nyereményünket megdupláztuk!


A következő kaszinóknál elérhető a Jackpot 6000

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.3 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató