Mega Joker

A Mega Joker egy 5 vonalas és 3 tárcsás nyerőgép, ami a klasszikus nyerőgépek hangulatát idézi megjelenésében és nyerősoraival. Az alsó, középső és felső sorra, illetve a két átlóra kell azonos szimbólumokat kipörgetni a nyereményhez. A játék során egy folyamatosan növekedő jackpotot is lehet nyerni!

Mega Joker

Játék menete

Az érme értékét kell először meghatározni, az alsó sorban lévő pénzérmék segítségével. Ezután a Tét gombbal egy és tízérmés játék közül lehet választani, melyek kifizetési táblázatát a tárcsák mellett balra és jobbra láthatjuk. Egyérmés játéknál csak a középső nyerővonal aktív, míg tízérmésnél mind az öt vonal játszik (ezek az alsó, középső, felső sor és a két átló). Automatikusan elindulnak a tárcsák 10 érmével, amennyiben a Max. tétre kattintunk. Amennyiben nem ezt választjuk, akkor a Forgat gombra klikkelve elindulnak a tárcsák.

Növekményes jackpot

A jackpot mértéke állandóan növekszik, mivel a főjáték során megjátszott tétek kis része mindig a nyereményalapba kerül. A Mega Jokernél ez a folyamatosan növekvő jackpot véletlenszerűen aktiválódik. Minél több tétet teszel fel, annál jobbak a nyerési esélyek. Supermeter módban a jackpot nem nyerhető meg.


A következő kaszinóknál elérhető a Mega Joker

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.3 Unibet kaszinó 60 000 Ft bónusz + 60 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató