Party Line

A Party Line a klasszikus nyerőgépeket idézi, hiszen ez is egy nyerővonallal rendelkezik és a kinézete is erre utal. Egy parti kellékei köré épül az egész játék, a szimbólumok ennek köszönhetően poharak és zongorák. A nyerő kombinációkat a gép felső részén láthatjuk. Feltett tétünknek akár 4000-szerese is megnyerhető!

party-line

Játék menete

Az érme értékét kell meghatározni először, a plusz/mínusz gombok segítségével. Egy, kettő vagy három érmét dobhatunk a gépbe, utóbbi esetén tehát a teljes feltett tét az érme háromszorosa lesz. Amennyiben csak eggyel kívánjuk növelni az érmék számát, az Egy fogadásra kell kattintani. A Max. fogadás háromérmés játékot jelent, és ez automatikusan el is indul.

Pörgetés

A tét beállítása után a tárcsákat akár három féle módon is elindíthatjuk, amennyiben nem a Max. fogadást választottuk. Egyrészt a Pörgetés gombra kattintva, másrészt a nyerőgép oldalán található kar segítségével. A harmadik lehetőség az, hogy ha a gép felső részén található kifizetési táblázat nekünk tetsző részére kattintunk.


A következő kaszinóknál elérhető a Party Line

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató