Lucky 8 Line

A Lucky 8 Line egy klasszikus termi játékgépet elevenít meg, tárcsáin gyümölcs szimbólumokkal. Neve is utal már rá, hogy összesen 8 nyerővonalon játszhatunk. A játék célja, hogy ezekre a vonalakra azonos szimbólumokat forgassunk ki.

Lucky 8 Line

Játék menete

A forgatás előtt érméket kell tennünk a sorokra, melyekből összesen tehát 8 van. Az Egy vonalra kattintva elkezdjük sorban pakolni az érméket. Miután mindegyikre került egy, még mindig használható a gomb, hiszen több érme is elhelyezhető soronként. A tárcsák mellett megjelenő kis számok mutatják is, hogy az adott soron épp mennyi van. Ha minden sorra el akarunk helyezni egy-egy érmét, akkor az Összes vonalra kattintva ezt megtehetjük. A tét beállítása után jöhet a játék a Forgat gombbal!

Max tét és Nyerési tábla

A játéknak van egy Max tétes módja, melyre ha rákattintunk, akkor minden sorra a lehető legtöbb, tehát nyolc-nyolc érme kerül, és a tárcsák rögtön elkezdenek forogni. Érdemes még említést tenni a Nyerési tábláról, mely mutatja, hogy melyek a nyerő kombinációk és mennyit is fizetnek.

Lucky 8 Line Nyerősorok

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.