Club 2000

A Club 2000 egy 3 tárcsás nyerőgép, amely igazán egyedi a klasszikus gépek felhozatalában. Egyedi funkciója például, hogy egy vagy két tárcsát rögzíthetünk a második forgatás előtt és a duplázás, illetve a Clubmeter segítségével az elért nyereményeket megtöbbszörözhetjük!

Club 2000

Játék menete

Először érdemes szemügyre venni, az elsőre igazán bonyolultnak tűnő kezelőfelületet, mégpedig azért, mert több kifizetési táblázatot is láthatunk. A legfontosabb talán az alapjátékhoz tartozó, ami a gép alsó részén van. Például már két narancs esetén is nyerhetünk. A felület felfedezése után a tétet kell meghatározni, a Stake felirat melletti plusz és mínusz gombokkal. Mindezek után nincs más hátra, mint a tárcsák pörgetése a Start gombbal.

Az első pörgetés után a három tárcsa alatti Hold feliratok elkezdenek villogni. Ezekkel tudjuk a tárcsákat rögzíteni, az éppen aktuális pozíciójukban. A Reset Collecttel lehet törölni a beállítást, ha meggondoljuk magunkat. Egy nyerővonal van, a középső vonal. Ha erre nyerő kombinációt forgatunk ki a két pörgetés után, akkor jön a duplázás funkció, ami során a Head (fej) vagy Tale (írás) közül kell választani.

Clubmeter

Amikor nyerőkombinációt pörgetünk ki, akkor a duplázás mellett választhatunk egy másik nyereménytöbbszöröző funkciót is, a To Clubmeterre kattintva. Ekkor újra kell pörgetni a Starttal, de már a fenti kifizetési táblázat lesz az érvényes. Illetve itt már nem csak egy, hanem öt nyerővonallal játszunk, amit a középső, kék pontokkal jelzett háló is mutat.