Sultan`s Fortune

A Sultan’s Fortune a klasszikus nyerőgépeket idézi kinézetében és abban is, hogy csak egy nyerővonallal rendelkezik. Erre az egyetlen, középső sorra kell azonos szimbólumokat kipörgetni a nyereményhez. Minden kombinációt láthatunk a gép felső részén. Szerencsés esetben a feltett tét akár 10000-szerese is elvihető!

sultants-fortune

Játék menete

Az érme értékét kell meghatározni először, a plusz/mínusz gombok segítségével. Egy, vagy két érmét dobhatunk a gépbe, utóbbi esetén tehát a feltett tét az érme kétszerese lesz. Amennyiben csak egy érmével kívánunk játszani, az Egy fogadásra kell kattintani. A Max. fogadás kétérmés játékot jelent, és ez automatikusan el is indul.

Pörgetés

A tét beállítása után a tárcsákat akár három féle módon is elindíthatjuk, amennyiben nem a Max. fogadást választottuk. Egyrészt a Pörgetés gombra kattintva, másrészt a nyerőgép oldalán található kar segítségével. A harmadik lehetőség az, hogy ha a gép felső részén található kifizetési táblázat nekünk tetsző oldalára kattintunk. Balra az egy érmés, jobbra a kétérmés kifizetések vannak.