8-Ball Slots

A 8-Ball Slots a klasszikus nyerőgépeket idézi, hiszen egy nyerővonallal rendelkezik. Viszont nem gyümölcsök szerepelnek a tárcsákon, hanem 1-től 15-ig számozott billiárdgolyók, melyek fele-fele arányban csíkosak és tömörek! Ez azért fontos, mert ennél a játéknál nem csak a három azonos szimbólum fizet, hanem a csíkosak és tömörek is!

8-Ball Slots

Játék menete

Az érme értékét kell meghatározni először, a plusz/mínusz gombok segítségével. Egy, vagy két érmét dobhatunk a gépbe, utóbbi esetén tehát a feltett tét az érme kétszerese lesz. Amennyiben csak egy érmével kívánunk játszani, az Egy fogadásra kell kattintani. A Max. fogadás kétérmés játékot jelent, és ez automatikusan el is indul.

Pörgetés

A tét beállítása után a tárcsákat akár három féle módon is elindíthatjuk, amennyiben nem a Max. fogadást választottuk. Egyrészt a Pörgetés gombra kattintva, másrészt a nyerőgép oldalán található kar segítségével. A harmadik lehetőség az, hogy ha a gép felső részén található kifizetési táblázat nekünk tetsző oldalára kattintunk. Balra az egy érmés, jobbra a kétérmés kifizetések vannak.