Sunset Delight

Nyár, tengerpart, napsütés és fagylalt – ezek várnak ránk a Sunset Delight nyerőgépben. A fagyinak különösen fontos szerep jut, hiszen a megszokott tárcsák helyén fagylaltgombócokat láthatunk. A 3 tárcsás és 5 nyerővonalas játékban átlagos szimbólumok mellett speciálisak növelik az izgalmakat és nyereményt is!

Sunset Delight

Játék menete

Nem módosíthatóak a nyerővonalak, melyekből 5 darab van a játékban. Alsó, középső és felső sorok, valamint a két átló. Ezekre kell azonos szimbólumokat kiforgatni. A tét meghatározása a jobb alsó részen található 1-es feliratú zsetonra kattintva történik. Itt megjelennek a rendelkezésre álló tétek, melyek közül szabadon lehet választani. Van automata mód is, melynél előre meghatározott számú forgatás megy le. Limiteket is megadhatunk, hogy mikor álljon le az automata mód.

Speciális szimbólumok

A wild szimbólum minden mást helyettesít, kivéve a Scatter jelet. Kék színű W betűket tartalmazó gombóc. A másik speciális, a Scatter, egy átfedő szimbólum, amely bárhol megjelenhet. Hármat kapva belőle, elindul a bónuszjáték.

Sunset Delight Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Sunset Delight

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.3 Unibet kaszinó 60 000 Ft bónusz + 60 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató